tala fou

Tala Fou

“Aiga o le tioata Micro-Melt Pressure Sensor mo le Sa'o o le Su'esu'eina o Omiga Alamanuia”

O le Glass Micro-Melt Pressure Sensor o se fofo sili ona faʻatuatuaina mo le suʻeina o le mamafa i faʻaoga eseese o pisinisi.E fa'aogaina e lenei masini le tekonolosi Glass Micro-Melt, lea e tu'ufa'atasia ai le fua fa'ameamea ma le fa'amauina o le vevela ma le fa'amauina o ata manifinifi.O nei foliga e maua ai le lagona maualuga, mautu, ma sili ona lelei le pulea o tekinolosi, e talafeagai ai mo le gaosiga tele.

O le fua fa'atatau o le silicon e fa'amama i le vevela maualuga i luga o se ata manifinifi u'amea u'amea, e fai ai se alalaupapa fa'atasi ma fa'atutusa tutusa.Pe a faʻapipiʻi le mamafa i le kesi poʻo le vai i le isi itu o le ata manifinifi, e oʻo i se faʻalavelave laʻititi, ma mafua ai ona sui le faʻalavelave faʻafefete.O le alalaupapa e maua ai se voluma e fa'atatau i le mamafa o lo'o tu'uina atu pe a tu'uina atu se voltage.

E mana'omia le tauia o le fua fa'atatau o le alalaupapa mo le vevela ma fa'amautu i le 0-100mV a'o le'i fa'ateleina ma fa'aliliuina i se fa'ailoga fa'apitoa tau pisinisi, pei ole 4-20mA po'o le 0-5V.O vaega fa'aeletoroni e mana'omia le puipuiga mai le siosiomaga fa'apisinisi fa'atasi ai ma afifi ma fale.

O se tasi o mea lelei o le Glass Micro-Melt Pressure Sensor o lona faʻaaogaina o tekinolosi vaalele i masini faʻaonapo nei.E ala i le fa'afefeteina o le mea e fa'afefete ai le fa'aoso-ma'ale'ale fa'aoso i luga o le u'amea u'amea u'amea fa'aoga tioata vevela maualuga, e fa'aleleia atili ai le fa'atinoina o le mautu umi o le masini i totonu o si'osi'omaga o alamanuia, ma fa'atupu ai le fa'alavelave fa'afuase'i o le PN. -machining faiga gaosiga e alofia.

E le gata i lea, o le Glass Micro-Melt Pressure Sensor e sili ona faʻatuatuaina, e leai se faʻamaʻi, maualuga maaleale, ma faʻatonuga faʻapitoa.O le faʻagasologa o le faʻaogaina o tekinolosi tioata e aloese ai mai le aʻafiaga o le vevela, susu, vaivai faʻainisinia, ma faʻasalalauga i luga o le faʻapipiʻi ma meafaitino.

I se aotelega, o le Glass Micro-Melt Pressure Sensor o se filifiliga sili ona lelei mo le maualuga o le mamafa o talosaga, e maua ai le faʻamaoni ma le saʻo o le suʻesuʻeina o le mamafa i totonu o siosiomaga faʻapisinisi eseese.


Taimi meli: Apr-19-2023

Tuu lau Feau