tala fou

Tala Fou

Fa'ailoaina le Avanoa o le Hydrogen fa'atasi ai ma XDB317-H2 Fa'asologa Fa'aosoina Fa'asalalauga

O le hydrogen e tu maualuga e pei o le suauu mo le lumanaʻi, ma lona gafatia tele ma le faʻaauau.O le fa'amautinoaina o le saogalemu ma le lelei o le fa'aogaina o lenei malosi lanu meamata e mana'omia ai ni fofo fou e pei ole XIDIBEI's XDB317-H2 fa'asologa o fa'asalalauga fa'aoso.

O le XDB317-H2 faʻasologa o se faʻafefiloi atoatoa o mamanu faʻaonaponei ma le malosi, faʻafetai i lona SS316L faʻapipiʻiina fausaga.Fa'ata'ita'iina i masini fa'ameamea tioata tioata, o lenei fa'asologa e aloese mai le uelo, fa'amutaina lelei le fa'ama'i'esea o lamatiaga ma maua ai se si'osi'omaga malupuipuia mo le fuaina o le hydrogen.

O lona tau fa'afuainumera tau atoa ma le tele o le vevela galue e fa'amautinoa ai le fa'atuatuaina o le fa'agaioiga i tulaga eseese o le si'osi'omaga, ma avea ai ma pa'aga mautu i lau malaga suau'u hydrogen.

Fa'afetai i lona fa'ata'ita'iga fa'apitoa fa'apitoa ma le fa'apipi'iina faigofie, o le fa'asologa o le XDB317-H2 e tu'ufa'atasia i totonu o fa'alapotopotoga eseese e pei o tane fa'aputu suau'u a le PEM, sapalai eletise fa'apolopolo, ma nofoa fa'atumu L nofoa su'ega.

Tofo i le malosi o le fa'aliliuina o le hydrogen fa'atasi ai ma le XDB317-H2 fa'asologa o fa'asalalauga fa'aoso - o se la'asaga taua mo le fa'atumauina o le fa'aogaina o meaola fa'anatura o le hydrogen.


Taimi meli: Iuni-06-2023

Tuu lau Feau