tala fou

Tala Fou

XDB708 Temperature Transmitter: O Faiga Autu o se Faʻasalalauga Faʻatasi

Tu'ufa'atasi vevela transmitters o se ituaiga o le vevela sensor ua fuafuaina e fua le vevela ma auina atu faamatalaga i se faiga pulea.O le XDB708 vevela transmitter o se masini maualuga-fa'atinoga o lo'o fa'aalia vaega fa'aulufale mai fuaina o le vevela, tekonolosi fa'apipi'iina, ma se fa'agasologa fa'apitoa fa'apotopotoga e fa'amautinoa ai le lelei ma le fa'atinoga o le oloa.

O se tasi o faʻamanuiaga sili ona taua o le XDB708 vevela transmitter o lona taimi vave tali vevela, lea e faʻaoga lelei ai mo talosaga e vave ai suiga o le vevela.E le gata i lea, o le masini o loʻo i ai le malosi o le vevela, faʻamaualuga maualuga, ma le teteʻe, e talafeagai mo le faʻaogaina i siosiomaga faigata.

O le XDB708 vevela transmitter e faʻaaogaina se elemene e fuaina ai le PT100, lea e lauiloa mo lona faʻamaoni, agavaʻa, ma fetuutuunai, faʻaaogaina lautele i pisinisi e pei o le suauu, vailaʻau, metallurgy, mana, ma le hydrology mo le fuaina o le vevela ma le pulea.

O vaega autu nei o le XDB708 vevela transmitter:

Fuafuaga fale e fa'asao: O le fale o le masini ua mamanuina ina ia fa'asao-pa, fa'amautinoa le fa'agaioiga saogalemu i si'osi'omaga mata'utia.

Fa'aaliga i luga ole laiga: O le masini o lo'o i ai se fa'aaliga i luga ole laiga e fa'aalia ai faitauga o le vevela o lo'o i ai nei, e faigofie ai ona mata'ituina suiga ole vevela ile taimi moni.

u'amea fa'afeso'ota'i u'amea: O mea fa'afeso'ota'i o lo'o fa'aogaina i totonu o le masini e faia i le u'amea u'amea, lea e maua ai le fa'afefeteina lelei ma le tumau.

Tete'e tete'e ma anti-corrosion: O le masini ua mamanuina e tetee atu i tulaga maualuga o le te'i ma e matua tetee atu i le pala.

O le XDB708 vevela transmitter e masani ona faʻaaogaina i faʻalapotopotoga faʻapisinisi eseese e manaʻomia ai le fuaina o le vevela saʻo ma faʻalagolago.Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le gaosiga o meaʻai, e faʻaaogaina le masini e pulea ai le vevela i le taimi o le gaosiga e faʻamautinoa ai e le afaina le tofo o meaʻai ma le tau o meaʻai i suiga o le vevela.

I le faaiuga, o le XDB708 vevela transmitter o se masini maualuga ma faʻatuatuaina e maua ai fua saʻo o le vevela i siosiomaga faigata.O lona fausiaina malosi, vave tali taimi, ma le maualuga-omiomi tetee e avea o se filifiliga lelei mo le fuaina o le vevela ma le pulea i le tele o talosaga tau alamanuia.


Taimi meli: Me-09-2023

Tuu lau Feau